Seda Erdem

Telefoon: 06-27240614
Email: yasedaerdem@gmail.com
Website: www.viool.academy

Al meer dan 20 jaar ben ik, naast een professionele carrière als violist, viooldocent en geef ik les in Amsterdam, Hilversum en Weesp.
Om mijzelf, naast mijn “Master Viool” verder te ontwikkelen als docent volgde ik aan het Utrechts Conservatorium de opleiding “opbouw basistechniek voor viooldocenten” van Joyce Tan. Ik vind het namelijk erg belangrijk om alle mogelijkheden te ontdekken om mijn leerlingen een passend lesprogramma te kunnen bieden.

Naast het lesgeven aan jonge kinderen ben ik, door mijn opleiding en ervaring, erg goed in staat om (ver) gevorderde leerlingen te begeleiden bij het studeren van soloconcerten, het verbeteren van technische vaardigheden en/of het vinden van nieuw geschikt repertoire.

Sinds 2008 ben ik viooldocent bij Globe Centrum voor Kunst en Cultuur in Hilversum en Weesp en geef ik les aan Het Aslan Muziekcentrum in Amsterdam (sinds 2007). Tenslotte werk ik mee aan diverse scholingsprojecten in Hilversum en aan het Leerorkest Amsterdam.

‘Ik ben lid van ESTA (European String Teachers Association), lid van SENA (De Stichting ter Exploitatie van Naburige Rechten van artiesten en producenten) en ik heb VOG verklaring om aan kinderen les kunnen geven (Ministerie van Justitie- Verklaring omtrent gedrag).

Bijzonder trots ben ik op al mijn leerlingen. Enkele van hen staan met regelmaat op het podium met orkesten zoals het Cuypersensemble, het Gooisch Jeugd Orkest en het Globe Kamerorkest. Zeer bijzonder vond ik het dat in 2013, ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan van het Concertgebouw, twee van mijn leerlingen mochten optreden met Janine Jansen in de grote zaal van het Concertgebouw te Amsterdam.

Door repertoire op maat te leveren (klassiek, wereldmuziek, Jazz, pop, etc.) zijn de lessen van Seda leuk en leerzaam.

Proefles gratis!
30 minuten les: 20 euro
45 minuten les: 30 euro

Let op: U betaalt alleen voor de daadwerkelijk genoten lessen, u betaalt dus niet voor afgezegde lessen of vakantieperioden.