Carien de Bakker

Telefoon: 06-57711995
email: cariendebakker@hotmail.com
Website: www.cariendebakker.nl

Ik geef al sinds 2008 les in mijn eigen lespraktijk in Hilversum aan kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen. 

In mijn lessen staat speelplezier en muziek maken centraal. Je leert op een leuke manier en vol humor goed viool te spelen, in een les waarvan de sfeer ontspannen is, waarin natuurlijk hard gewerkt wordt, maar ook gelachen!

Minstens 2 keer per jaar organiseer ik een voorspeelavond. Dit is een feestelijke aangelegenheid waarbij alle leerlingen de kans krijgen om in een ontspannen sfeer aan familie en vrienden te laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben.
Naast individuele optredens wordt er ook kamermuziek gemaakt. Samenspel is een belangrijk onderdeel van muziek maken, en het vormt dan ook een spetterend einde van een voorspeelavond!

Deze voorspeelavonden zijn goede momenten om naartoe te werken, maar als het niveau en de ambitie hoog genoeg is, zijn er ook andere doelen te vinden.
Voor elke leerling wordt een persoonlijk programma gemaakt naar wat jouw wensen zijn binnen de muziekwereld. Dit kan variëren van ‘lekker voor jezelf spelen’, ‘samen kunnen spelen in een orkest’, of concoursen winnen en audities voorbereiden. Mijn leerlingen spelen in (studenten-)orkesten, maar hebben ook concoursen gewonnen en zijn doorgestroomd naar het conservatorium.

Prijs per uur €46,-