Jorrit van den Ham

Telefoon:   06 – 23832100
Email: jorritvdham@hotmail.com

Plaats: Amsterdam
Leslocaties omgeving Centraal Station/Haarlemmerpoort en stadsdeel De Baarsjes

Studie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Haakon Austbö en Naum Grubert.
Masterdiploma in 2006.
Geeft pianorecitals in binnen- en buitenland, pianist bij de Vereniging Vrienden van het Lied, ook bij de Gooise Operette.
Pianodocent, docent Alexander Techniek.

“Muziekmaken verrijkt je leven. Hoe meer mensen muziek maken, hoe beter. Daarom geef ik muziekonderwijs aan jong en oud.
Kinderen leer ik op speelse wijze met de piano kennismaken. Ik geef graag kwalitatief goed les, maar vind het bovenal van belang dat de leerling met plezier achter de piano zit. Ik ben geen tiran die zijn leerlingen onder druk zet. In plaats daarvan zorg ik ervoor dat iedereen zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Ik geef daarbij aandacht aan alle muzikale en technische aspekten die bij het pianospelen komen kijken. Ik vraag alleen inzet en motivatie.”