Privacy verklaring

Muziekerije.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Muziekerije.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken.
Muziekerije.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en afleveradres gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van de status daarvan op de hoogte te houden.

Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Als u bij Muziekerije.nl een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde Server. Bij uw account slaan we informatie op zoals uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
0 items